Info colectare

Colectari de la Credit Agricole

Pe 23 ianuarie 2014, Ateliere Fara Frontiere a colectat pentru a doua oara de la Credit Agricole.

Colectari de la Allianz-Tiriac

In luna octombrie 2013, Allianz-Tiriac s-a alaturat Asociatiei Ateliere Fara Frontiere si a predat 260 de deseuri de echipamente electrice si electronice cu o greutate totala de 1.856 kg.

Colectari de la ING Bank

În perioada mai - septembrie 2013, ING Bank a predat Asociatiei Ateliere Fără Frontiere 369 unități centrale, 245 monitoare LCD, 24 de servere, 490 alte echipamente IT, în total 5,4 tone.

Colectari de la DHL

Colaborarea DHL, Cargus si Ateliere Fara Frontiere a inceput inca din 2010, cand au fost colectate primele echipamente IT uzate. In cei 2 ani de colaborare au fost colectate 165 de echipamente de la DHL si Cargus, iar 72 % au fost reciclate si 45 de calculatoare au fost reconditionate si introduse in programul de donatii Assoclic.

Colectari de la Apa Nova

In perioada 2009 -2012 Ateliere Fara Frontiere a colectat de la Apa Nova o serie de echipamente electrice si electronice ce mai apoi au fost fie reciclate, fie reconditionate. Astfel, 220 de monitoare, 70 de PC-uri, 77 de imprimante dar si 123 de telefoane mobile au intrat in circuitul produselor administrate responsabil de Ateliere Fara Frontiere

Colectari de la Petrom

Colaborarea dintre Petrom si Asociatia Ateliere Fara Frontiere a inceput in 2008 prin co-finantarea de catre Petrom a santierului de solidaritate din Giurgita, Judetul Dolj si a continuat de-a lungul anilor prin colectari de echipamente IT&C uzate de catre Ateliere Fara Frontiere si participarea incepand cu 2010 la targurile de ONG-uri organizate in Petrom City.

Colectare echipamente de la Genpact

In perioada 3-9 februarie2011 am colectat echipamente informatice uzate de la firma Genpact. Noutatea acestei actiuni a fost data de faptul ca am inaugurat la sediul firmei serverul mobil al aplicatie de stergere de date Blancco. O echipa formata din monitorul informatic Marius Dinca si salariatii in insertiune Kitoka Thalo si Felix Onofrei s-au deplasat la sediul Genpact unde au avut un spatiu generous amenajat pentru a creea un server mobil pentru stergerea hard-diskurilor de la echipamentele ce urmau a fi preluate.

Colectari de la BRD - Groupe Societe Generale

Pentru Ateliere Fara Frontiere, BRD - Groupe Societe Generale este un partener care a crezut in misiunea si valorile atelierului de reintegrare socio-profesionala. Pe baza acestui parteneriat, ne-am dezvoltat activitatea, crescand constant, atat ca numar de salariati in insertiune integrati pe piata muncii cat si ca volum al activitatii economice de reconditionare si reciclare a echipamentelor informatice uzate.

Colectari de la City Pharma

In luna august 2011, City Pharma s-a alaturat misiunii Ateliere Fara Frontiere, de insertie socio-profesionala printr-o societate mai curata, donand 415 unitati centrale, 454 monitoare, 107 imprimante. Echipamentele reconditionate din acestea sunt incluse in proiectul national de donatii, Assoclic, etapa a 2-a din 2011.

Colectari de la UniCredit Tiriac Bank

In 2010, Ateliere Fara Frontiere a preluat de la UniCredit Tiriac Bank 296 de unitati centrale, 510 monitoare, 192 de imprimante uzate, cu ajutorul carora au fost reconditionate 100 de echipamente complete, donate apoi catre 800 de beneficiari.

Colectari de la Emporiki Bank, Grup Crédit Agricole

Ateliere Fara Frontiere a colectat in martie 2012 peste 300 de echipamente IT pentru reciclare si reconditionare de la Emporiki Bank, Grup Crédit Agricole. Acestea provin de la sucursalele din toata tara ale bancii si au fost inlocuite pentru a respecta standardele de calitate necesare sistemului bancar.

Am colectat de la