Colectari de la Allianz-Tiriac

In luna octombrie 2013, Allianz-Tiriac s-a alaturat Asociatiei Ateliere Fara Frontiere si a predat 260 de deseuri de echipamente electrice si electronice cu o greutate totala de 1.856 kg.

Din cele 260 de tipuri de deseuri de echipamente electrice si electronice, mai mult de 130 au fost calculatoate, 30 monitoare, 40 de tastaturi, 6 laptop-uri si multe alte echipamente IT.

 

Deseurile vor fi testate pentru a fi reconditionate si donate scolilor si ONG-urilor care desfasoara proiecte sociale si educationale in intreaga tara, prin proiectul Assoclic. Ce nu se va  putea repara, se va recicla in cadrul atelierului de reciclare.

 

Prin colaborarea cu Ateliere Fara Frontiere, Allianz-Tiriac sprijina integrarea pe piata muncii a persoanelor in dificultate si se asigura ca activitatea sa contribuie la protejarea mediului prin reutilizarea si reciclarea deseurilor de echipamente electrice si electronice.

 

Allianz-Tiriac si-a asumat un rol activ in cadrul comunitatii in care isi desfasoara activitatea, inclusiv prin angajatii companiei care au devenit ambasadori ai mesajelor si actiunilor cu impact social.

 

Allianz-Tiriac, companie membra a Grupului Allianz- unul din liderii mondiali in domeniul serviciilor financiare si de asigurari, se bucura de stabilitate financiara, notorietate si apreciere pentru performantele inregistrate constant de-a lungul celor aproape 20 de ani de activitate in Romania.

Am colectat de la