Colectari de la Apa Nova

In perioada 2009 -2012 Ateliere Fara Frontiere a colectat de la Apa Nova o serie de echipamente electrice si electronice ce mai apoi au fost fie reciclate, fie reconditionate. Astfel, 220 de monitoare, 70 de PC-uri, 77 de imprimante dar si 123 de telefoane mobile au intrat in circuitul produselor administrate responsabil de Ateliere Fara Frontiere

 

Pentru Apa Nova Bucureşti, responsabilitatea socială reprezintă un deziderat real pe care îl urmează faptic împreună cu toţi cei care au deschiderea de a acţiona în sensul identificării problemelor sociale şi a remedierii şi eliminării multiplelor aspecte generate de acestea.

Proiectul Assoclic, dezvoltat de Asociaţia Ateliere fără Frontiere, răspunde unor nevoi social-economice existente, drept pentru care ne-a câştigat susţinerea. Personal, am fost onorată să particip la jurizarea proiectelor înscrise în competiţie, alături de colegi ai altor companii responsabile sau asociaţii dedicate categoriei persoanelor  defavorizate. Am fost surprinsă în mod plăcut de frumuseţea şi generozitatea dezideratelor acestor proiecte şi nu de puţine ori, de  acurateţea concepţiei.

Îi felicit pe toţi cei care au avut determinarea de a gândi, a contura şi a propune soluţii pentru copii, tineri sau vârstinici care, în ciuda opreliştilor economice şi sociale, au dorinţa şi dreptul de a fi integraţi în dinamica prezentului. ”

 

Oana Ersova-Ranetti, Specialist Relatii Publice, Apa Nova Bucuresti – Veolia Apa

Am colectat de la