Colectari de la ING Bank

În perioada mai - septembrie 2013, ING Bank a predat Asociatiei Ateliere Fără Frontiere 369 unități centrale, 245 monitoare LCD, 24 de servere, 490 alte echipamente IT, în total 5,4 tone.

Începând din acest an ING Bank a ales Ateliere Fără Frontiere pentru managementul responsabil al deșeurilor de echipamente electrice si electronice. Fiind vorba de date financiare sensibile, ING Bank avea nevoie de un partener de încredere care să poată garanta distrugerea datelor stocate fără ca echipamentul în sine să fie distrus.

 

Soluția propusă de noi a fost un laborator mobil Blancco, software-ul numarul 1 la nivel global în ștergerea datelor. Laboratorul mobil ne-a permis să efectuăm toate aceste operațiuni chiar la sediul ING Bank, echipamentele părăsind astfel sediul bancii complet sigur.

 

În perioada mai - septembrie 2013 am colectat în total 369 unități centrale, 245 monitoare LCD, 24 de servere, 490 alte echipamente IT, in total 5,4 tone.

 

Unitățile centrale și monitroare LCD sunt recondiționate de către echipa Ateliere Fără Frontiere și mai apoi donate prin intermediul etapei a II-a a programului Assoclic.

 

ING Bank se implică de asemenea și financiar în desfășurarea Assoclic, fiind de la această ediție, unul din partenerii financiari ai programului. 

Am colectat de la