Colectari de la Petrom

Colaborarea dintre Petrom si Asociatia Ateliere Fara Frontiere a inceput in 2008 prin co-finantarea de catre Petrom a santierului de solidaritate din Giurgita, Judetul Dolj si a continuat de-a lungul anilor prin colectari de echipamente IT&C uzate de catre Ateliere Fara Frontiere si participarea incepand cu 2010 la targurile de ONG-uri organizate in Petrom City.

In 2011 s-au pus bazele unui nou proiect comun prin care Ateliere Fara Frontiere colecta, reconditiona si mai apoi dona catre scoli, licee si centre comunitare din comunitatile in care Petrom opereaza, echipamente IT&C. Prin intermediul acestui proiect 175 de echipamente au fost donate in 2011 iar in 2012 250 de calculatoare complete au dotat un numar de 36 de scoli si un ONG din 13 judete in care Petrom isi desfasoara activitatea.

Intre 2010 si 2012 Ateliere Fara Frontiere a colectat de la Petrom pentru reciclare, recondittionare si donare catre comunitatile in care opereaza: 246 calculatoare, 447 monitoare, 164 de imprimante, 76 laptop-uri si 2 copiatoare.

 

“Parteneriatul cu Ateliere Fara Frontiere este pentru noi un exemplu de buna practica – prin impactul direct pe care il genereaza, dar si prin abordarea sustenabila. Impreuna, am reusit sa aducem in viata copiilor din mediul rural deschiderea catre o noua zona de cunoastere.” Mona Nicolici, Manager RelaĊ£ii Comunitare Petrom.

 

Am colectat de la